duminică, 20 martie 2011

20 marite 2011 - baneasa & fortul 3 otopeni

vreau sa ating 2 puncte. unul este acela ca, da, asa cum se vede, m-am intors.. scriu din nou. da. n-am murit cu toate ca mi-am dat toata silinta. anul 2010 a fost naspa din punct de vedere MTB si viata personala. mult noroi si ploaie in ambele :) dar ca sa inlatur ipoteza ca poate as fi innebunit sau ca as fi stat inchis prin vreun sanatoriu pana acum, aduc publicului la cunostinta faptul ca m-am apucat serios de escalada & bouldering si recomand tuturor sa incerce macar. blogul ramane despre MTB, caci despre catarat nu am ce sa scriu, dar imi place sa vorbesc... si vorbesc mult, pe bune :)

una peste alta, am izbutit sa trec kilometrajul peste 4000km pana la sfarsit de an 2010 (sunt inclusi si cei 1700 din 2009). m-am delectat cu ture prin imprejurimile Bucurestiului, concursul de la Medias si Prima Evadare, un pic de Bulgaria (Roussenski Lom, ca sa fiu mai precis), niste Ciucas (mai mult masivul si mai putin berea), un pic de Poiana Brasovului, iesirile organizate de BikeExpert la Cernica... clasicul acasa job si inapoi acasa.. etc etc. hai ca n'a fost rau pana la urma.. mult noroi.

2011 a inceput cu o tura pe zapada la padurea cernica si inca vreo 5 prin parcurile din bucuresti.. tot pe zapada. ca un ghiocel, am luat-o din martie cu bicla la birou, imediat au inceput si turele de weekend. si uite asa ajung la punctul 2, tura de astazi

daca stiam ce vant puternic o sa bata, semnam rapid un contract de advertising cu astia de la Taft. bineinteles, vantul a batut mai mult din fata (sau cel putin asta a fost senzatia mea, pentru ca am tendinta sa vad partea nasoala a lucrurilor.. ?!)
m-am intalnit cu 2 prieteni in herastrau si am pornit cu ideea ca ramanem prin parcurile din bucuresti. dar asa cum pofta vine manacand, si cheful vine pedaland.. rezulta ca in nici o ora eram la padurea baneasa. loc in care ne intalnim cu inca 3 biciclisti care tot spuneau ceva de un fort. io stiam cam despre ce e vorba, ca, printre altele, sunt si fotograf si vreau sa le vizitez pe toate. subconstientul meu a hotarat sa stam cu ei ca sa vedem si noi fortul. constientul e mai complex, lucreaza pe mai multe foi de varza... aveam vreo 10 posibilitati in curs de evaluare.. in fine.. pana la urma am ajuns la fort cu totii, 6 la numar. am aflat cu aceasta ocazie povesti dintre cele mai inspaimantatoare, cum ca in urma cu o saptamana, intr-o alta tura MTB, o fata ar fi cazut in apa stransa la fundul fortului si ar fi trebuit sa isi puna hainele la uscat in stil protap la un foc amenajat. pentru ca imi place sa las suspansul la sfarsit, apa de pe fundul fortului era inghetata la suprafata si parea a fi ciment.. cand s-a rupt insa, realitatea a fost alta.. avea vreo 50cm adancime, masurat astazi cu instrumentul omologat de biroul international pentru masuratori.. batul.
am schimbat cateva vorbe, ca intre oameni (chiar daca suntem biciclisti, tot din oameni ne tragem), am mai ras am mai glumit, ba o poza ba un strans de maini si schimb de apelative.. pentru a ne intoarce spre casele noastre.. mai impreuna mai separat.
padurea se prezinta bine, promitator in conditiile in care nu ajunge vreun tsunami si pe la noi :( n-ar fi exclus..
anul asta am hotarat sa invoc soarele


2 comentarii:

  1. un tzunami. la noi. omg, you DO see th darkest side of all :))

    anul tau 2010 seamana ca doua picaturi de noroi cu al meu

    4000 de km. wow.

    RăspundețiȘtergere
  2. mereu e loc de mai rau :) de aceea trebuie sa profitam din plin de momentele in care ne e bine :D

    RăspundețiȘtergere